Kurser

2 home
KOMMER SNART

Bliv bedste venner med din intuition

Lev dit liv med indbygget vejledning

Føler du nogensinde behov for at kunne “ringe til en ven”, så er dette minikursus noget for dig. Vi arbejder i en gruppe med at lokalisere følelsen af intuitionen og kende forskel på hvad der kommer fra hjernen og hvad der kommer fra mavefornemmelsen.

Med en bedre kontakt til din intuition, vil du selv kunne mærke i enhver situation hvad der er rigtigt for dig. Ofte lader vi os styre af andres forventninger eller pres, men hvis du vil leve autentisk og tro mod dig selv, så få hjælp fra din sjæl.

Kurset byder på såvel viden som praktisk erfaring – og du vil med garanti lære noget om dig selv!

3 home
KOMMER SNART

Healing for begyndere

Lær at aktivere for dine healende egenskaber

Der findes mange healingtraditioner og -metoder, så dette kursus tager udgangspunkt i at introducere dig for simpelt energiarbejde, hvor du lærer at mærke og aktivere din energi.

Vi øver os på hinanden og du får en række øvelser og værktøjer med, så du kan finpudse og videreudvikle dine evner efterfølgende.

Med en forståelse af energi og samarbejde med naturen, universet eller guides, vil du have en grundforståelse som du kan benutte i din hverdag.

4 home
KOMMER SNART

Tarot, orakelkort og englekort

Lær at læse kort med din intuition

Det kan være en kæmpe hjælp at have visuelle hjælpemidler til at tolke budskaber med.

Du behøver ikke at lære alle korts betydning udenad for at kunne få hjælp fra kortene. Lær at arbejde intuitivt med kortene og få samtidig styrket dine intuitive evner.

Du behøver ikke at have erfaring med kortene, bare du er nysgerrig og åben.

MANGLER DU NOGET?

Kontakt mig endelig hvis der er noget som du ikke kan finde eller du er i tvivl om hvorvidt det er noget for dig.